El batle visita els alumnes de PalmaActiva que fan pràctiques per obtenir certificats de professionalitat

  • Hila ha pogut veure a la Clínica Juaneda la part pràctica de la formació per obtenir el CP de Neteja de Superfícies i Mobiliari en Edificis i Locals.
  • L’Ajuntament de Palma potencia la formació amb la qual s’obtenen aquestes titulacions.

El batle visita els alumnes de PalmaActiva que fan pràctiques per obtenir certificats de professionalitat
El batle visita els alumnes de PalmaActiva que fan pràctiques per obtenir certificats de professionalitat
El batle de Palma, José Hila, ha conegut avui de primera mà les pràctiques professionals no laborals que estan fent els alumnes de PalmaActiva que estan seguint la formació per obtenir el certificat de professionalitat de Neteja de Superfícies i Mobiliari en Edificis i Locals (nivell 1). A la visita han assistit també la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover, el president de Red Asistencial Juaneda, Juan Alguersuari, la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro, el director general de Turisme, Comerç i Treball, Francisco Ducrós, i la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón.

PalmaActiva, en col·laboració amb el SOIB, ha iniciat nous cursos a través dels quals es poden obtenir certificats de professionalitat. Aquesta formació gratuïta es dirigeix prioritàriament a persones desocupades i té l’objectiu de prioritzar la formació i l’aprenentatge com a via per a la inserció laboral.

Durant la visita, el batle de Palma ha agraït als representants de Clínica Juaneda la seva col·laboració perquè aquests alumnes puguin fer aquestes pràctiques professionals no laborals, necessàries per obtenir el certificat de professionalitat.

La regidora de Treball Joana Maria Adrover ha destacat que “des de l’Ajuntament apostam per la formació per la qual s’obté un certificat de professionalitat, les dades ens demostren que la gent que es forma i obté una certificació té més facilitats per inserir-se laboralment”.

La també presidenta de PalmaActiva, Joana Maria Adrover, ha afirmat que “els programes d’ocupació i, per tant, de formació per a l’ocupació són una prioritat per a aquest equip de govern: aquesta formació se suma a la nostra política de suport als ciutadans que més ho necessiten, els que ara mateix pateixen especials dificultats d’inserció al mercat laboral”.

Els cursos d’aquest tipus que desenvolupa actualment PalmaActiva són:

  • CP de Neteja de Superfícies i Mobiliari en Edificis i Locals nivell 1 (230h)
  • CP Serveis de Bar i Cafeteria nivell 2 (640h)
  • CP d’Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics nivell 1 (370h)

Tots aquests cursos contemplen l’obtenció d’un certificat de professionalitat d’una especialitat formativa de les incloses en el Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals.

Aquests programes específics de formació estan adreçats als col·lectius amb especials dificultats d’inserció en el mercat laboral. Són persones desocupades que venen derivades de les oficines del Servei d’Ocupació de les Illes Balears o bé d’altres entitats que gestionin processos d’acompanyament a la inserció finançats pel SOIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.