El batle de Palma coneix de primera mà la feina que realitzen els alumnes de Garantia Juvenil de “Palma Web”

Aquesta formació, que desenvolupa PalmaActiva, s’emmarca en el programa de Garantia Juvenil del SOIB i està cofinançada pel Fons Social Europeu.

logo_visibles_aEl batle de Palma José Hila i el director del SOIB Pere Torrens han visitat avui els alumnes que realitzen el curs “Palma Web”, que PalmaActiva desenvolupa en el marc del programa de Garantia Juvenil, que impulsa el Servei d’Ocupació de les Illes Balears, i que està cofinançat pel Fons Social Europeu.

El batle i el el dirctor del SOIB han visitat avui les instal·lacions de l’Institut Municipal d’Innovació (IMI), on els joves beneficiaris reben formació alhora que mantenen un contracte de treball durant 12 mesos. El programa consta de 1.680 hores, de les quals el 30% és formació i el 70%, treball efectiu sobre l’especialitat. Aquest programa, que ha posat en marxa Palma Activa, es realitza en col·laboració amb la regidoria d’Economia, Hisenda i Innovació.

El batle i el conseller han estat acompanyats per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover; el regidor d’Economia, Hisenda i Innovació, Adrián Garcia; la coordinadora d’Economia, Hisenda i Innovació, Lorena Man-Li Sit; la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón, i el gerent de l’IMI, Óscar Cereijo.

José Hila ha destacat la satisfacció que puposa per a l’Ajuntament tenir en marxa projectes com els de Garantia Juvenil que donen oportunitats per formar-se i tenir un ofici: “Aquests joves sortiran d’aquí un any amb un ofici i moltes més oportunitats per trobar feina”. Actualment, PalmaActiva té en marxa 4 programes de Garantia Juvenil, el que puposa la contractació per part de l’Ajuntament de 40 alumnes i 15 persones de suport (directors, administratius i docents).

Aquests 4 programes mixtos d’ocupació i formació són:

Palma Web
 • Els alumnes obtenen el certificat de professionalitat de Confecció i publicació de pàgines web de nivell 2.
 • Es realitza en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Innovació.
 • Dates: 1 novembre 2016 – 31 octubre 2017
Palma Verd
 • Els alumnes obtenen el certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria de nivell 1 i una unitat de competència del certificat de professionalitat de nivell 2 d’Agricultura Ecològica.
 • Es realitza en col·laboració la regidoria d’Infraestructures i Accesibilitat (Parcs i Jardins).
 • Dates: 1 novembre 2016 – 31 octubre 2017
Palma Xapa i Mecànica
 • Els alumnes estudien per obtenir dos certificats de professionalitat de nivell 1. Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles i Operacions auxiliars de manteniment de carrosseria de vehicles.
 • Es realitza en col·laboració amb l’EMT (Empresa Municipal de Transports)
 • Dates: 28 de gener de 2016 –27 gener 2017
Palma Micromachine
 • Els alumnes obtenen el certificat d’Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics.
 • Es realitza en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Innovació.
 • Dates: 28 de gener de 2016 – 27 gener 2017

logo_visibles_b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.