Qui i com pot utilitzar els serveis de PalmaActiva?

Qui?: Les persones empadronades a Palma en edat laboral amb el permís de treball en vigència (en cas de que es requereixi).
Com?: Els serveis de PalmaActiva al teu abast!

 • Atenció presencial al carrer socors, 22 i al carrer Gerreria 8, de Palma (no cal cita previa)
 • Atenció telefònica al 900 139 138
 • Atenció serveis online

– See more at: http://blog.palmaactiva.com/p/faq.html#pregunta1

Què fer per apuntar-se a la borsa de treball?

   Només caldrà personar-se una vegada a les nostres oficines del carrer Socors, 22 Palma (amb DNI o NIE amb permís de treball) per obtenir la

clau d’accés a la plataforma on line

   que permetrà accedir de manera autònoma a les pròpies dades com a demandant d’ocupació a Palma. Horari: Dilluns de 8.30 a 17.00 h ininterrompudament i dimarts a divendres de 8.30 a 14.30 h.
   Per completar el procediment,

és necessari tenir un correu electrònic i manejar Internet nivell usuari

  .
   En cas que la persona necessiti un suport addicional, hem establert mecanismes per a realitzar inscripcions amb ajuda dels nostres tècnics:
  • Inscripció amb suport I (Imprescindible nivell usuari d’Internet): Recollir claus d’accés oficina + inscripció Càpsula “Inscriu-te on line a la nostra borsa de feina”; veure agenda d’activitats i cursos.
  • Inscripció amb suport II (sense coneixement d’Internet o correu electrònic): inscripció prèvia càpsules segons necessitats formatives en NNTT (“Navegar per Internet, “Introducció a la informàtica”, “Crea el teu gmail”); veure agenda d’activitats i cursos + Recollir claus d’accés oficina + inscripció Càpsula “Inscriu-te on line a la nostra borsa de feina” (opcional)

– See more at: http://blog.palmaactiva.com/p/faq.html#pregunta1

Com fer arribar el currículum vitae a PalmaActiva?

Per poder enviar el currículum vitae a PalmaActiva és indispensable ser usuari registrat de la plataforma online, es a dir, estar apuntat a la borsa de treball, tal com s’explica a la pregunta 2. A la plataforma online existeix una opció per adjuntar el currículum vitae com es mostra al model. Si el que es vol es enviar el currículum vitae a una oferta de feina publicada al nostre web, una cop inscrit/a a la oferta si s’ha estat preseleccionat/ada es facilitarà el mail del destinatari – See more at: http://blog.palmaactiva.com/p/faq.html#pregunta1

Com apuntar-se a les ofertes de feina?

Per participar a les ofertes és imprescindible estar inscrit/ta com a demandant d’ocupació al servei de “l´Agència de Col·locació” de PalmaActiva, tal i com s’explica a la pregunta 2. Si s’està inscrit/ta a l’agència de Col·locació es pot accedir a la secció d’ofertes de feina del nostre web i realitzar la inscripció a aquelles ofertes que tingui el perfil sol·licitat per l’empresa (no es necessària contrasenya) – See more at: http://blog.palmaactiva.com/p/faq.html#pregunta1