Assessorament per emprendre

Dirigit a persones que volen iniciar una activitat empresarial a Palma.
PalmaActiva
C/ Socors 22 – Palma
Mapa
Variable amb inscripció
En funció dels horaris de les sessions.
Servei GRATUÏT
Depenent del moment en què et trobis, a l’inici de la teva etapa com a emprenedor o bé amb el teu pla de negoci ja desenvolupat però amb dubtes, t’oferim dos serveis d’assessorament diferenciat:
 
Si no saps quina opció escollir o creus que cap de les dues s’adapta a les teves necessitats, posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes.

Itinerari per emprendre

Per desenvolupar ordenadament el procés de creació de la teva empresa, hem organitzat aquest itinerari formatiu en dues fases seqüencials, cadascuna amb 3 tallers formatius. Aquest itinerari es realitza un cop al mes per a grups d’un mínim de 10 persones.

Si vols inscriure't, aquí pots veure el calendari dels propers tallers.

1. Canvas I: de la idea al model (3h)

Tens una idea de negoci? Descobriràs com fer realitat la teva decisió d’emprendre i coneixeràs eines per “emprendre àgil”: diagnòstics i tècniques per generar idees viables de negocis. Et explicarem de forma teòrica i pràctica el model “Lean Canvas”; practicaràs amb un “mapa d’empatia” i analitzarem l’exemple d’èxit local: “Mutant Games”.

2. Canvas II: models que triomfen (3h)

Busques formes innovadores de fer negocis? T’ajudarem a identificar diferents estratègies i recursos per començar: analitzarem l’estratègia de “l’oceà blau”, desenvoluparàs un exercici pràctic amb la “corba de valor”, la “matriu ERIC” i el Producte Mínim Viable (PMV). Aprendràs el poder de les preguntes “I sí …?” I finalment coneixeràs un negoci local que triomfa: SushiGo.

3. Canvas III: Practicum (3h)

Taller pràctic de treball en equip en el qual analitzaràs en detall el teu model Canvas, generaràs noves idees i exploraràs enfocaments estratègics diferents per dissenyar el teu model de negoci. Podràs establir sinergies d’intercanvi amb altres persones emprenedores i donar-li més valor al teu projecte.

4. Formes jurídiques (3h)

Obtindràs informació sobre els tràmits necessaris per a constituir-te com persona empresària individual. Veurem quins avantatges i inconvenients tenen les Societats Anònimes i les Societats Limitades i quins tràmits s’han de complir per a constituir-ne una.

5. Com fer el Pla d’empresa i l’Estudi de mercat (3h)

Coneixeràs tècniques per redactar un pla d’empresa, la seva estructura i continguts principals. Explicarem com realitzar un estudi de mercat, amb les principals tècniques i fonts d’investigació.

6. Els números i el finançament del teu negoci (3h)

Et mostrem una eina d’Excel per a la realització del Pla econòmic financer.
També s’estableixen les bases per a una adequada gestió financera de la teva futura empresa i informació sobre les principals fonts de finançament..

Si vols inscriure't, aquí pots veure el calendari dels propers tallers.

Assessorament personalitzat

Si ja tens definit un model de negoci que vols situar a Palma i necessites informació genèrica sobre organismes oficials, tràmits, etc .; o bé vols revisar algun aspecte específic del teu pla d’empresa, pots acudir sense cita prèvia al nostre servei d’informació. Si no podem resoldre-ho in situ, et donarem cita per a un assessorament específic amb el nostre equip tècnic.

Horari

  • Servei d’informació: de 08.30 a 14.30 hores de dilluns a divendres.
  • Més info: tel. GRATUÏT 900 139 138 o escriu-nos a info@palmaactiva.com.